Bøverbru/Eina/Reinsvoll G16 vs FK Toten G16-2

Kamptropp: Jasmin, Magnus, Marcus, Marty, Elias(kaptein), Hussein, Nikko, Anners, Mats, Lars, Aleks, Petter og Oliver

Mål: Elias, Oliver, Nikko
Assist: Marty, Nikko, Lars

Mål situasjoner:

- 16 min. Lars blir felt og får frispark. Marty slår inn, Elias setter den sikkert i kassa.
- 32 min. Aleks og Marcus kombinerer fint, spiller fri Nikko som slår direkte i bakrom på Oliver som har startet fint og som setter den kontrollert i kassa. Meget fint mål.
- 49 min. B/R/E reduserer etter innlegg fra sida og flott avslutning.
- 74 min Lars spiller fri Nikko som kommer på flott løp. Alene gjennom setter han sikkert 3-1 i lengste hjørnet

Vi gjør en meget sterk kamp mot en fysisk sterk motstander og på ei litt lett humpete gressmatte. Men når det er sagt, deilig å spille på gress for første gang i år👍Det er litt ta og føle på i starten av kampen før vi fester grepet om kampen. Vi styrer mye utover omgangen og kunne fort leda mer enn 2-0 ved pause.
I andre omgangen starter B/R/E best og setter press på oss og reduserer til 1-2 ti minutter inn i omgangen. Men etterhvert tar vi over mer og mer og skaper flere store sjanser før vi setter 3-1 og punkterer matchen 5-6 min før slutt.

Ikke lett å spille fotball på dagens bane, men vi håndterer det mye bedre enn hjemmelaget og setter opp mye bra pasningsspill innimellom, som skaper mye trøbbel for hjemmelaget. Synes vi ligger veldig kompakt defensivt, gir bort lite rom til B/R/E å spille i. Og når vi spiller ut motstanderen og skaper mange sjanser offensivt så må vi si oss veldig fornøyd med seier og 3 poeng.