Resultat: 2-4

Kamptropp: Jasmin, Hussein, Martinius (kapt), Marcus, Oliver, Samuel, Mats, Martin, Petter, Anners, Nikolai, Magnus, Lars, Aleksander

Mål: Martinius, Petter
Assist: Anners, Aleks

Vi møter i dag et sterkt Fagernes lag med mye fart og fysikk, men spiller vel årets beste kamp for lag 2. I første omgang blir vi litt tatt på senga av farten til nr 17 på Fagernes og han scorer tidlig (5min) etter å blitt spilt fri på vår høyre side. Vi justerer oss litt og får mye bedre kontroll på kampen. Likevel får vi 0-2 i sekken etter 20min på corner i mot. Herfra ut og ut omgangen handler alt om oss!
Vi spiller dem ut og gutta byr på småspill, trekanter og går tøffere i duellene. Første redusering kommer etter 36min ved frispark av Anners. Han legger den inn på bakre hvor Marty kontant ekspederer den i kassa! Vi fortsetter å kjøre kampen og Nikko bryter seg fri på midten og sender en stikker til Aleks på høyre side som setter fart. Han legger inn til en umarkert Petter som demper og setter den iskaldt i buret. Vi går til pause med en veldig god følelse, og årsbeste prestasjon.

2.omgang starter også bra for oss og vi kjemper godt, men klarer ikke helt å fortsette det gode småspillet vi hadde i første. Vi slår litt lengre og bruker litt mer tid med ball, samtidig som Fagernes har tettet mer igjen på sidene og nekter oss like mye rom som i første. De scorer 2-3 på corner fra vår venstre etter 45min og jeg føler vi blir litt for passive på denne corneren. Den blir slått litt lavt og hardt inn og noen i rødt bør kunne sette hodet på den for å styre den ut. Mål nr 4 for Fagernes kommer etter 50min på ett gjennomspill som de setter tilside for Jassi. Jassi hadde også flere meget gode redninger tidligere i kampen. Vi fortsetter og kjempe og komme til bra sjanser, men klarer ikke å sette dem og da ebber kampen ut i 2-4 tap. Likevel ingen grunn til å henge med hodet. Meget bra prestasjon av alle i dag, og på lørdag skal vi slå Bagn! Meld dere på!