søndag 5. juni 2016

Sliteseier!

Ref. fra kamp mot Søndre Land. Seier: 2-1.

Kampen mot Søndre Land, i Land, ble en slite-kamp! Det var nok som forventet, og vi fikk kjenne på følelsen over hvor mye artigere det er å vinne enn å tape.
Søndre land fikk kampen i det sporet som de ønsket: De klarte å dra ned tempoet, la seg lavt for å spille opp på en hurtig spiss og lagde mange frispark som fikk oss ut av rytmen. Vi hadde ballen mer enn 70%, og selv om vi stanget stadig mot forsvaret til Søndre Land, så fortsatte vi å "male" på. Det ga resultater til slutt.
Vi hadde flere meget gode muligheter i første omgang, men klarte ikke å sette dem. En god del upresise pasninger fra oss, resulterte i at vi måtte starte på nytt – igjen og igjen. 0-0 til pause var nok Søndre fornøyd med.
Vi ble enige om å fortsette å "trille" ballen i andre omgang, samtidig som vi skulle få mer fart på den, men dette slet vi med i første del av andre omgang.
Vi var veldig upresise og klarte ikke å utnytte de store rommene som Søndre Land lot oss få på midten. Med så stort ball-innehav som vi hadde var det en "frustrert gjeng " som måtte plukke ballen ut av eget nett i midten av andre omgang. Vi ga imidlertid ikke opp.
Vi gjorde tre bytter i andre omgang, og selv om dere som ble byttet ut ikke spilte noen dårlig kamp, så ga de innhoppene ny energi. Og vi ble noe mer direkte fremover. Vi klarte å slite inn en corner ca 15 før slutt, og da fikk vi igjen "trua".
Søndre hadde også et par sjanser til i andre omgang, men vi hadde ballen det meste av tiden. Vi klarte å jobbe på og fikk betalt i form av straffe, da Simen ble felt. En sikker straffe sikret seier.
Mål av Simen og Amund (str)
Vi hadde nok muligens ikke forventet den motstanden vi fikk, men Søndre Land hadde forberedt seg godt (sågar blitt kontaktet av trener fra Fagernes om hvordan de kunne slå oss:-))
Som sagt veldig mye lettere å reise fra Land med seier, og om vi ikke spilte noen "kjempekamp", så er seier seier!
For ordens skyld, kampen endte 2-1 til oss.
Ny kamp mandag. Mot Gjøvik/Lyn på Gjøvik klokka 18.