søndag 5. juni 2016

FK Toten G16 Lag 4 avgjør på overtid og slår Vardal 4-5.

Denne kampen ble en kabal å få til. Da vi til slutt fikk 7 forfall, men vi fikk det til og stilte med 13 gutter. Den siste ble rekruttert i garderoben  30 minutter før start (Jan Sarwary). Det var godt han ble med for dette var dagen da gutta fra Skjeppsjøen dominerte. Vardal er best i starten og etter 17 minutter leder de 2-0. De spiller bra og er farlige framover, og etter 27 minutter er de nære 3-0 da de skyter i tverrliggeren. Etter 34 minutter kommer reduseringen. Jan presser en litt arrogant keeper som prøver å drible Jan, det blir det duell av og keeperen faller etter hvert og Rafi setter ballen i mål. Vardal scorer et til og det samme gjør Rafi og vi går til pause med 3-2 resultat. For så vidt greit nok ut fra spillet. Vi  gjør noen formasjons endringer i pausen og går ut med friskt mot for å få spillet slik vi vil ha det. Det lykkes vi godt med og allerede etter 2 minutter i andre omgang så er Jan nesten igjennom, men med 3 Vardal gutter på seg så blir han felt og vi får straffe. Denne setter Amund Møllerhagen kontant i mål og det står 3-3.

I andreomgang dominerer vi spillet men Vardal er farlige på kontringer og på en av disse klarer vi ikke å avklare og de går opp i 4-3 ledelse. Vi maler på i slutten av andre omgang og scorer etter hvert en perle av et mål. Sander Odenrud slår en kort ball til Amund på midtbanen, han forserer noen meter og slår en lang ball til Arthur på høyre ving. Han fosser ned til dødlinja og slår hardt inn foran mål, hvor Rafi bredsider ballen i mål og det stå 4-4. Hans tredje for dagen Gratulerer.

Vi forsetter å presse på og skaper mange sjanser uten å score, og vi går etter hvert over på overtid. To minutter på overtid er Rafi igjen på farten foran Vardals mål. Denne gangen trer han ballen igjennom til  Arthur som kontant skyter ballen i mål, og vi er for første gang i kampen i ledelsen. Det holder helt inn selv om det er dramatisk i sluttminuttet , men en Toten spiller som blir utvist og Vardal  som presser på for utligning.

Dette var en deilig slite seier med stor underholdningsverdi, selv om spillet til tider var meget varierende.