Resultat: 6-1 (2-0)

Kamptropp: Jasmin, Mats, Martinius, Mathias, Marcus G, Endre, Hussein, Simen, Marcus E, Elias(kaptein), Isak, Petter.

Mål: Elias Assist: Simen
Lagets beste: Simen

Det ble en tøff kveld for G15 gutta, mye sykdom og skader gjorde at vi reiste med en tynn tropp på 12 spillere. Når Endre underveis ble truffet av en sko i ansiktet og måtte ut, måtte de resterende stå i det. I første omgangen er vi spillemessig nok en gang det klart beste laget, allikevel havner vi under 0-2. Tydelig at vi har en jobb å gjøre for å forbedre oss i begge bokser. Men vi spiller mye god pasningsfotball kommer til flere store sjanser og burde absolutt ikke gått til pause med 0-2, men sånn er fotballen av og til.

I andre omgang fortsetter vi å styre matchen og ledet av Simen setter vi opp sjanse på sjanse og reduserer til 1-2 på ett vakkert angrep som startet helt bakfra.  Etter flere en-touch pasninger setter Elias alene med keeper. Dessverre glipper det igjen når vi skal forsvare oss, og Biri scorer to kjappe på deres to første muligheter i omgangen. Derfra og ut bølger kampen frem og tilbake. Men det er Biri som setter sine sjanser, mens vi brenner den ene store sjansen etter den andre. Dermed ender det med småstygge 1-6 i kofferten. Vi skal allikevel ha for at vi tør, og evner å spille pasningsfotball langs bakken. På sikt er vi sikre på at det gir uttelling. Synes Simen Øfstbø gjør en sterk kamp i sin offensive midtbane posisjon og er lagets beste denne kvelden.