Resultat: 1-2 (0-0)

Kamptropp: Jasmin, Karsten, Hussein, Erlend, Marcus E, Anners(kaptein), Sivert Tåle, Simen, Aleks, Isak, Marty, Lars, Mats, Petter, Marcus G.

Mål: Petter
Lagets beste: synes samtlige fremstod veldig positivt

I årets siste hjemmekamp så skulle vi møte ett meget godt lag og var forberedt på at det kunne bli tøft. Men gutta stod opp fra start og tok tak i kampen. Gjennom hele første omgangen styrer vi hele butikken. Vi tør, og evner å spille ball, og skaper sjanse på sjanse. Dessverre klarer vi ikke å sette kula i mål og det ender 0-0 til pause.
I andre omgangen fortsetter vi å styre mye. Vi spiller periodevis glimrende og etter 51 min vinner Petter ballen etter en corner, vender av stopperen deres og setter sikkert inn 1-0.
På slutten kommer dessverre dommeren i fokus med en hel rekke tvilsomme avgjørelser. Dette blir dessverre kamp avgjørende.
- 58 min vi spiller fri Isak som blir meid ned i feltet på brutalt vis uten å få det som utvilsomt var ei soleklar straffe.
- 65 min. Nytt super angrep fra oss. Aleks blir tatt i det han skal sette ballen i mål, faller da baklengs ned oppe på ballen med albuen . Dommeren velger å gi gult kort og 5 min utvisning for viljehands. Forstå det den som kan.
- 68 min. Hussein lager frispark ute ved sidelinja, nytt merkelig gult kort og 5 min utvisning. Dermed spiller vi med 9 mann.
- 70 min corner Øyer og de roter heldig inn 1-1
- 72 min. Øyer er på hugget og setter særdeles ufortjent 1-2

Resten av kampen har vi 11 mann og setter Øyer under voldsomt press. Vi skaper enorme sjanser for utligning og seiersmål. Men Øyer får ryddet unna og vinner dermed matchen 2-1.

Uansett resultat er vi særdeles fornøyd med prestasjonen, vi spiller en meget sterk motstander i store perioder ut av banen og hadde fortjent så mye mer denne kampen.