møtte opp for å se på kampen og heie på kompiser

Keepere: Andreas og Sivert
Utespillere: Hussein, Mats RG, Erlend, Karsten,
 Emil, Anners, Magnus, Morten, Elias, Endre(kaptein),
Aleksander, Tobias, Martin og Isak.

Vi taper ett jevnt og tøff lokal oppgjør 2-1. Jeg er fornøyd med måten gutta opptrer på og synes vi spillemessig er det klart beste laget utpå der. Vi styrer mer eller mindre kampen helt frem til motstanderen scorer 1-0 på en dødball rett før pause. På slutten av omgangen får vi også skader på flere sentrale spillere og må omrokkere endel. Etter 7 min i 2. Omg scorer B/E/R på ett frispark til 2-0.Etter dette tar vi over styringa igjen og kjører stort sett alt spill ut kampen. Dessverre får vi bare en ball i nettet og taper 1-2. Scoringa vår var forøvrig av det sjeldne slaget. Emil tar ned en klarering fra B/E/R på midten, akselererer ti meter og skyter ett vanvittig skudd som keeper bare hører susen av. Sterk kandidat til årets mål. På slutten vi blir vi også snytt for en soleklar straffe da Endre blir lagt ned ulovlig i scorings posisjon. Dommern unnskyldte seg etterpå med at han nølte for lenge med bestemme seg, og nærmest ble handlings lammet. Sånn er fotballen innimellom, feil skjer. Vi skapte også endel sjanser på slutten som kunne gitt oss ett fortjent poeng. B/E/R var forøvrig ikke ufarlige på kontringer på slutten hvor vi dytter laget høyre og høyere.
Alt i alt er vi trenere fornøyd med matchen. Gutta spiller god fotball og jobber hardt hele veien og hadde fortjent å fått med seg noe ut av kampen. Men innimellom så vil det seg ikke.