Assist: Aleksander 2

Kamptropp:
Keepere: Jasmin og Magnus
Utespillere: Mats, Haaken, Petter, Marty(kaptein), Isak, Sivert Tåle, Håvard, Simen, Marcus E, Aleksander, Daniel, Marcus G, Odin, Oliver, Lars.

Vi møtte ett ubeseiret Vallset 1 til match for G15 laget vårt i dag. Vi kjempet med nebb og klør og holdt de til uavgjort 2-2 inntil 18-19 min før slutt. Da sprekker vi totalt og vi må hente hele 6 baller fra nettet og det ender 2-8.
Marcus Eng er alltid klar
Vallset starter kampen best og tar ledelsen 1-0 etter 2 minutter. Etter dette kjemper vi oss inn i kampen og styrer etter hvert mye og kommer oss til flere gode sjanser. Etter 25 min så vinner Aleksander ballen og spiller fri Håvard som banker inn 1-1. Etter 37 min så glipper det for oss og Vallset gjør 1-2 på billig vis.
Andre omgangen starter vi med høyt press og Aleksander bryter innspill til keeper, blir felt og straffespark til oss. Marty melder seg og vil ta straffa. Keeper redder, men Marty setter inn returen og 2-2. Etter dette bølger kampen frem og tilbake og vi ser bra ut mot ett godt lag. Dessverre rakner det fullstendig som sagt siste 18-19 minutter og det ender utrolig nok hele 2-8 etter at alt havner i kassa og gutta gir mer eller mindre opp på slutten.
Vi får ta med oss de gode periodene og at vi faktisk lenge truer ett lag som har vunnet alt så langt i år. Så får vi trene godt gjennom sommeren og komme sterkere tilbake til høsten . Vi havner vel på 5 plass og det bør vi være godt fornøyd med totalt sett for vårt lag 2.