onsdag 7. juni 2017

Tap for Toten 3 mot Vardal

Vi fikk en god start på kampen, for allerede etter 1 minutt skyter Henrik Robøle et langskudd fra 25 meter som er utagbart for keeper, og vi ledet 0-1. Vi merker fort at vi møtte et godt lag, og de spilte ballen hurtig og var sterke i duellene. Etter 7 minutters spill kommer Vardal på gjennomløpning på vår høyre side og slår et meget fint innlegg som settes kontant i mål, og stillingen er 1-1. Vi makter ikke å løpe nok, og kommer ikke opp i duellene, og Vardal fortsetter å skape store sjanser. Etter 17 minutter får de hjørnespark, og dette slås presist inn og der står de forholdsvis uforstyrret og setter ballen i mål. De scorer 2 mål til før pause, så pauseresultatet blir 4-1.

I pausa gjør vi litt endringer på laget, og skifter over til 4-4-2 formasjon med lavt press, og målet var å vinne 2 omgang. Vi lykkes egentlig ganske godt med dette, men vi var uheldige/udyktige ved et par anledninger, og de scorer 2 mål. Vi hadde også våre sjanser i 2 omgang men klarte ikke sette ballen i mål, så sluttresultatet blir 6-1.

Vi møtte et godt lag som rett og slett løp mer enn vi maktet for dagen, så vi taper helt fortjent.