lørdag 10. juni 2017

Seier over Sjåk/Lom for G15

Gutter 15 tok i mot Skjåk/Lom til hjemmekamp Lørdag.

Vi viste før kampen at hvis vi skulle ha mulighet til å vinne serien i vår så måtte vi vinne.

Vi blir enige om å gå ut å trykke til å duellspillet å spille ballen å stresse de høyt.

Det går ikke mange minuttene før den første ballen ligger i nettet bak keeperen deres, etter det så fortsetter vi å kjøre over de. Vi scorer 4 til før dommeren blåser av for pause. Etter spill og muligheter så burde vi har scoret langt flere, men for all del så skal vi være fornøyde med å score 5 på en omgang. Vi har full kontroll bakover, så en meget bra 1 omgang av gutta.

I pausen så blir vi enige om å fortsette å trykke til i duellene å spille ballen på få berøringer.

Det blir gjort 2 bytter i pausen.

De første 15 minuttene av 2 omgang så sliter vi med å vinne dueller å får derfor ikke spilt det spillet vi fikk til i 2 omgangen.

Skjåk/Lom får ett trøste mål noe som tenner gutta ekstra, de siste 25 så har vi full kontroll å scorer 6-1.

Bortsett fra de første 15 i 2 omgang så gjennomfører vi en meget bra kamp.

Gledelig å se at de som ikke er av de beste viser seg fra en så god side som de gjør i dag, det viser at vi har en bred å bra tropp.

Neste kamp er borte mot Bøverbu/Eina/Reinsvoll på Reinsvoll stadion, noe som er en avgjørende kamp om å rykke opp.