tirsdag 2. mars 2021

Treningsweekend for Gutter 16

I helgen gjennomførte Gutter 16 en treningsweekend på Lena. Det var en god blanding av sportslige og sosiale aktiviteter som gjorde gruppa enda mer sammenspleiset.

Nærmere 20 gutter var i full sving fra morgen til kveld. Det startet med en treningsøkt fredag ettermiddag etterfulgt av en klassisk fredagstaco som foreldrene hadde tilberedt. Med god innsats på treningen var apetitten på topp. Flinke foreldre hadde kuttet og stekt rikelig med taco. Og siden det var fredag kveld stod også “mesternes mester” på programmet, dvs vår egen interne konkurranse. Både fotballferdigheter på FIFA Playstation og øvelser som krever balanse og presisjon stod på programmet.

På lørdag ble det gjennomført en treningsøkt på morgenen før det ble lunsj i klubbhuset etterfulgt av litt egentid. På ettermiddagen hadde vi en tett og spennende internkamp, hvor vi fikk bistand av noen juniorer for å fylle opp troppen. På kvelden var det tid for pizza, interne konkurranser og lek. 

Søndag var det felles frokost på klubbhuset og vi avsluttet med en treningskamp mot Lena/Kapp/Toten G14. Det ble en fin kamp for begge lag til tross for aldersforskjellen. Etter kampen var det mange slitne gutter som var fornøyde med en fin helg - klare for å komme i gang med seriespill! 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar