Emil viser imponerende spenst
Magnus, Oliver A, Marcus, Hussein, Samuel, Tobias, Martin, Nikolai, Isak(kapt), Emil, Mats og Oliver W.

Mål: Mats 2
Assist: Nikolai og Isak

Årets første treningskamp gikk mot Reinsvoll G16 med spillere fra hele V. Toten. Vi starter kampen klart best og tar ledelsen etter ett hurtig innkast høyt i banen fra Tobias som setter Nikolai fri på dødlinja. Slår perfekt inn til Mats som kontrollert gir oss 1-0 etter 7 min.
Etter 12 min kommer Isak seg fri på høyre side og slår ett hardt og presist innlegg som havner hos Mats som nærmest kopiere sitt første mål, dermed 2-0. Utover omgangen kontrollerer vi kampen fint synes jeg, men vi klarer ikke å sette flere mål tross godt spill. Reinsvoll får ett par sjanser hvor vi roter litt unødvendig defensivt, men vi styret matchen inn til en fortjent ledelse 2-0 ved pause.
Nikolai fosser inn i motstanderens 16m

Vi starter andre omgangen litt forsiktig og virker litt fornøyd. Etter 2 Min utnytter Reinsvoll en stor misforståelse bak, og de reduserer til 1-2 noe unødvendig. Utover omgangen så har vi egentlig full kontroll defensivt og styrer kampen uten at vi klarer å sette nr 3 og drepe matchen.
Litt malurt i begeret på slutten da vi får skader på Oliver A og Isak, vi krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig som setter de ut lenge.

Synes alt i alt vi kan si oss fornøyde med mye av det vi presterer, så er det alltid noe å jobbe med. Vi møter ett velspillende og fysisk sterkt lag, men håndterer det greit og er klart best og vinner fortjent. Stå på fremover gutter så skal vi kunne være konkurransedyktige utover sesongen.