Uavgjort mot sterk motstander

Skarphedin G16 vs FK Toten G16

Resultat: 1-1

Målscorer: Aleksander

Vi er virkelig på tåhev fra start mot en motstander med fysisk store spillere. Skarphedin starter kampen i stort tempo  men vi henger med og er tett oppi alle situasjoner  Etter ca 10min tar vi mer over spillet selv og får satt opp kantene våre. 1-0 kommer etter løpepassning fra Simen som blir litt lang, men Aleks fortsetter løpet og presser keeper til å slå ballen i Aleks som setter ut beinet. Kampen fortsetter i bra tempo og vi er det beste laget. 1-0 til pause.
2.omgang fortsetter med bra tempo og vi har bra presisjon på pasningene våre. Likevel kommer Skarphedin på en sjanse etter bra spill på kanten og utligner til 1-1. Vi får en stor sjanse på slutten med heading i tverrliggeren etter corner  men det ender uavgjort i en kamp føler vi burde vunnet. Gutta presterte på et høyt nivå i dag og vi tar med dette videre til kamp i morgen 😀.