fredag 3. mai 2019

Serier for G16 gutta

FK Toten G16-1 vs Brandbu G16-1 4-1(1-1) 

Kamptropp: Andreas, Sivert Tåle, Mathias, Erlend, Hussein, Endre(kapt), Marty, Simen, Isak, Elias, Aleks, Nikko, Karsten, Jasmin 

Scoringer: 
  • 4 min 0-1 Brandbu på corner 
  • 13 min 1-1 Endre utligner på heading etter frispark slått av Erlend 
  • 70 min 2-1 Simen vinner utspill fra keeper, avanserer og dundrer ballen utagbart i kassa. 
  • 75 min. 3-1 Elias setter ei kanonkule kontrollert i kassa alene ned keeper etter glimrende spill, assist Marty 
  • 76 min, 4-1 Marty bryter og kommer alene med keeper, iskald og sikkert i kassa. 
Vi starter litt forsiktig og etter 4 min scorer Brandbu på en corner. Vi blir litt prega og sliter litt første 10, men vi kjemper oss tilbake i kampen og utligner etter 13 min. Etter dette styrer vi matchen mer og mer inn til pause uten at vi klarer å sette sjansene våre. Dermed 1-1 til pause. Vi starter 2.omgang sterkt og fortsetter å styre matchen. Midtveis begynner begge lag å bli slitne og det blir veldig strekk i begge lag. Litt Hawaii fotball, men 10 min før slutt tar Simen ansvar, bryter ett utspill fra keeper og klinker kula i krysset fra 30 meter. Etter dette ser vi oss ikke tilbake og vi setter kjapt 2 pinner til. Først setter Marty opp Elias alene med keeper, og Elias er rolig og dundrer kula i mål. Deretter bryter Marty glimrende selv og alene med keeper er han iskald og setter spikeren i kista. Det ender dermed med 4-1. Periodevis synes jeg vi får til mye bra spill og seieren var veldig fortjent. Vi får ta med oss det positive fra kampen og så må kanskje lære at vi må være klare når dommer'n blåser igang kampen. 

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar