fredag 30. desember 2016

Evry Romjulscup G16

Vi deltok med 4 guttelag i Evry Romjulscup på Raufoss 5. juledag. Dette ble ei skikkelig kveldsøkt, finalen var ferdig kl 2330. Førstelaget vårt vant turneringa etter seier 3-0 mot Asker i finalen, kun seire, og mye godt spill hele kvelden igjennom. Veldig moro var det også at tredjelaget vårt, et lag bestående av kun 15-årsspillere (eller yngre), også kom til semifinalen etter 3 seire og bare ett tap i gruppespillet.

    Totalt sett hadde de 4 lagene våre 15 seire, 2 uavgjort og 6 tap i løpet av turneringa, og noen tap måtte det nødvendigvis bli med hele 4 innbyrdes oppgjør. Mye fin kamptrening for gutta våre, bare litt synd at ikke alle naboklubbene våre stilte med sine aller beste lag.

    Positiv tilbakemelding fra arrangøren Raufoss Fotball på den jobben vi i FK Toten gjør med guttelagene våre. Ingen andre klubber i vårt område har mulighet til å stille med 4 lag i ei romjulsturnering som dette. Når alle lagene våre i tillegg hevder seg meget bra, ser vi med spenning fram mot en ny sesong for guttegruppa vår.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar