mandag 22. februar 2016

Årets første seier!

Det ble en real opptur for guttene våre i fredagens oppgjør mot Ottestad – på Ottestad. 
Tross flere forfall, stilte vi med et godt lag. Alle spillerne var topp motiverte for å levere en best mulig kamp. 

Guttene startet kampen bra: vi trillet ballen og skapte sjanser. Og allerede etter ti minutter scoret Sander Odenrud på et velplassert langskudd.
Kampen bølget noe fram og tilbake etter dette, hvor vi hadde sjanser til å øke ledelsen, blant annet med et stolpeskudd. Vi hadde i løpet av første omgangen fått troen på av vi kunne slå Ottestad, og alle var enige om gå ut å gjøre nettopp det i andre omgang.
De første 10 minuttene gikk ikke helt som planlagt. Vi kom ikke i gang og ble tidvis presset bakover. Ottestad utliknet da også. Vi klarte å heve oss, og kjempet hardt. Vi fikk straffe som Amund satte sikkert i mål. 

Etter dette klarte vi å trille ballen mere i laget, og denne perioden vartet guttene opp med meget bra spill. Vi satte inn 3-1 i denne perioden på nok et langskudd, denne gangen av Sander Harefallet. 10 minutter før slutt, ble Sivert Bakkelund skadet (i nesen) for andre gang i kampen. Ottestad kontret inn 2-3, mens han ligger nede. Vi ble noe passive (og muligens noe overrasket over at dommer ikke stoppet spillet på grunn av hodeskade). Etter dette ble vi mer usikre. Det preget også spillet vårt da Ottestad gikk opp i 3-3. 

All honnør til guttene som aldri ga opp. Vi fikk en sjanse til helt på slutten. Sander Harefallet tråklet seg gjennom Ottestad-forsvaret og ble felt av keeper. Ny straffe. Amund scoret nok en gang sikkert.
Oppsummert vant FK Totens gutter fortjent. Ottestad hadde sine sjanser, men vi klarte å spille vårt spill i store perioder av kampen. 
Dette var en skikkelig lagseier, og nå har guttene fått los på første runden i NM...
Nå ser vi fram til to hjemmekamper på kunstgresset på Lena! På fredag møter FK Toten Roterud, og søndag står Brumunddal for tur. 

Det er bare å møte opp for å heie guttene fram mot den første NM-runden!

Skrevet av Janicke Gonstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar