onsdag 4. oktober 2023

Travle dager for G16

De siste to ukene har Toten G16-lagene vært i aksjon 2 ganger hver. Det har alle vært tette kamper hvor vi har vært gjerrige bakover, men slitt med å sette våre egne sjansene helt til siste kamp med G16 2 i går kveld.

Gran 1 - FK Toten G16 1


Etter en meget god kamp mot Bagn dro G16 1 til Gran for å ta 3 poeng, vel vitende om at de ligger lavt og at vi har slitt mot dem tidligere. 1. omgangen var en jevn affære med overtak til oss og vi har blant annet en ball i stolpen. Vi fortsetter å presse i 2.omgang, men samsvar mellom pasninger og løp var en mangelvare og det ble for mye nesten. Det ble mye stanging mot deres kompakte forsvar og Gran var faktisk veldig nære på en overgang hvor Linus reddet oss med en fantastisk utrusning. Dermed ender kampen 0-0 og det føltes nok mer som to tapte poeng enn 1 vunnet!

 

FK Toten G16 2 – Gran 


Mere Gran og denne gangen 2.lagene som møttes til dyst. I flott spillevær på lørdag hadde vi vært litt få i utgangspunktet og Odd Harald stilte opp da han var hjemme denne helga. Vi fikk også med oss Simon og Jan og stilte med et bra 2.lag denne lørdagen. Oppskriften var den samme som før. Tålmodige bak og høyt press sammen når det var tid for det. Det lyktes vi ganske bra med og vi fikk betalt i alle for en gjenvinning når Jan dro seg nedover på venstreside og ballen til slutt havnet hos Odd Harald foran mål og satte det som skulle bli kampens eneste mål.  

 

FK Toten G16 1 – Raufoss


Toppkamp på Øtip denne mandagen. Raufoss som serieleder kom på besøk og ingen av lagene hadde tapt før mandagens kamp. Det var opplagt to godt organiserte lag som møttes og kampen var sjansefattig. Men allerede etter 2 minutter fant Thomas en luke i feltet og sendte oss i ledelsen 1-0. Raufoss tok deretter naturlig nok over litt og forsøkte å skape noe framover. Det ble til noen halvsjanser, men vi var også nære, særlig på dødballer. Utlikningen skulle også komme på dødball rett før pause da Raufoss fikk et frispark på 19-20 meter. Den ble satt rett i nota og 1-1 til pause. Den gode defensive organisering fortsatte etter pause. Vi skapte mest når vi klarte å stå høyt og jage stopperne deres, mens Raufoss forsøkte å tråkle seg gjennom midten der vi stod kompakte. Det ble ikke flere mål og dermed er begge lagene fortsatt ubeseiret i høst. 2 kamper gjenstår og det ser vanskelig ut å vinne pulja, men vi må gi det en sjanse de 2 siste kampene!

 

Vind 2 - FK Toten G16 2


Tirsdag var det klart for 2.lagets nest siste kamp for sesongen mot Vind 2. Begge lagene stod med 4 poeng så langt og det var duket for en jevnt kamp. Vi kom dog med selvtillit fra seieren sist mot Gran og hadde grunnet en del fravær fyllt opp laget med 4 spillere fra mandagens kamp mot Raufoss. I starten av kampen var vi altfor lite bevegelige og gav fra oss ball i trengte situasjoner. Allerede etter 8 minutter havnet vi under og det tok litt tid før vi kom i gang denne kampen. Etter 20 minutter satte imidlertid Viljar på toppfarten på en overgang og ble felt i avslutningsøyeblikket. Straffe, en straffe som Eivinas satte utagbart til side for keeper. Gleden ble kortvarig da vi sovnet i eget felt og ga bort 2-1 til Vind bare 3 minutter etter. Derfra og inn var det imidlertid stort sett bare Toten. Simon utliknet til 2-2 og før pause hadde vi snudd da Martinus satte inn 3-2. I andre omgang handlet det meste om Toten. Vi rullet opp sjanse på sjanse og det var et under at vi ikke ledet med mer da vi fikk nok en straffe i det 65 minutt. Eivinas satte også denne kontant inn og fikk også to gedigne sjanser rett etterpå. I det 75 minutt pyntet Seb på resultatet til 5-2 med et skudd i vinkelen etter å ha dratt av 2-3 Vindspillere. Med det så har vi 2 seire på rad og har klatret på tabellen. 3.plass er innen rekkevidde med seier i siste kamp mot Biri/Moelven etter høstferien

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar