søndag 16. februar 2020

G16 kvalik elite


Fagernes vs FK Toten

Resultat : 1-2(0-1)

Kamptropp:

Magnus, Peder, Marcus, Hussein, Kasper, Tobias, Martin, Nikolai, Isak B (kapt), Emil, Mats, Samuel, Isak K, Oliver W.

Mål: Emil 2
Assist: Tobias og Nikolai

Vi reiste spente oppover til Valdres for å møte Fagernes i årets første obligatoriske kamp, kvalik elite. Vi visste at Fagernes var ett av kretsens aller beste lag og la oss lavt og satset på kontringer. Selv om vi ligger lavt er vi aggressive i presset og tvinger Fagernes til å spille mye langt og rett frem. Stort sett har vi god kontroll defensivt gjennom hele første omgangen. Og når vi hoster opp en kanon kontring der Tobias spiller fri Emil alene med keeper leder vi 1-0 halvveis. Meget sikkert satt av Emil.

Vi fortsetter samme taktikk etter pause, vi begynner å bli slitne men alle gutta jobber hardt videre. Fortsatt tvinges Fagernes til å måtte slå langpasninger fra egen halvdel, noe vi håndterer greit. Ca 10 min ut i andre omgangen bryter Tobben på midten og sender ballen til Nikko som lobber ballen elegant til Emil i bakrom som tar med seg ballen skrått inn i 16m før han smeller inn 2-0 over keeper. Ny klassescoring.
25 min før slutt reduserer Fagernes til 1-2 og får ny energi og presser oss hardt. Men alle mann jobber steinhardt og vi rir det av og 3 meget gledelige poeng i kofferten. Vi hadde sågar ett par store muligheter på slutten til å sett 3-1 også.
Må si jeg er meget stolt av jobben samtlige gutter legger ned. Magnus bak er god, stopperne våre, Marcus og Hussein, helt konger. 2 stk 06 gutter på backene løser oppgavene sine meget bra(Peder og Kasper).Samuel sliter med litt smerter, men ofrer seg og bidrar veldig og avlaster Kasper ved behov i begge omganger. Midtbanetrioen vår består av 3 hardtarbeidende og smarte gutter, viktig trio for oss. Martin, Tobias og Nikko, blir morro å følge de gutta der fremover. Kantene Isak B Isak K og Mats gjør en usedvanlig viktig jobb defensivt og bidrar til at Fagernes ikke kommer rundt oss, men må slå mye langt bakfra sentralt. Emil og Oliver W på topp jobber steinhardt og vinner mye dueller og skaper trøbbel offensivt.
God start gutta

Trenerteamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar