Kamptropp: Andreas, Tobias, Erlend, Mathias, Elias, Nikko, Huss, Simen, Anners, Sivert Tåle, Endre(kapt), Aleks, Karsten og Jasmin

En skuffet gjeng etter dagens tap
Mål: Endre og Simen
Assist: Simen og Aleks

Vi møter S.Land til match og kamp om puljeseier og plass i høstens elite. S.Land er aggressive fra start og kjemper oss litt ut av stilen uten at de skaper farligheter. Etter ett kvarter skyter de fra langt hold og ballen går i kassa til 0-1. Like etterpå setter de 0-2, nok en gang litt billig. Etter 26 min får de sin tredje sjanse og setter også den etter passivt forsvarsspill og dermed 0-3. Det ser fryktelig vanskelig ut, men vi viser moral og kvalitet og tar helt over matchen, og setter opp mange gode angrep. Etter 32 min tror vi at vi får betalt etter ett kjempeangrep hvor Simen spiller fri Endre som setter ballen kontant i kassa. Dessverre blir det dømt en mildt sagt tvilsom offside. Men vi fortsetter trykket og setter opp mye bra spill og Simen og Endre kopierer nesten den annullerte scoringa. Denne gangen godkjenner dommer'n målet og 1-3. Vi skaper ett par farligheter til før pause hvor vi fort kunne redusert nok engang.
Dermed 1-3 til pause og vi føler vi styrer matchen nå. Vi blir enige i pausa om å forsette å spille ball og trykke på. Vi fortsetter å styre matchen etter pause og skaper flere sjanser. Bla flere glimrende angrep på venstre side hvor Aleks blir satt opp og kommer til gode innlegg, en avslutning utenfor, en i tverrligger før vi etter 12 min scorer ved Simen på det tredje gode angrepet fra v.siden. Dermed 2-3 og enda 30 min igjen. Vi styrer det meste og skaper endel sjanser, men til slutt klarer S.Land å ro seieren i land.
Synes vi totalt sett gjør en god prestasjon med mye bra spill, og hadde fortjent poenga. Men vi må skru på fra start slik at vi slipper og jakte hele veien.