Gran G16-1 vs FK Toten G16-1

Resultat 4-0(2-0)

Hussein er fokusert!
Kamptropp: Andreas, Karsten, Hussein, Erlend, Nikolai, Sivert Tåle, Endre(kapt), Simen, Elias, Aleks, Isak, Lars, Tobias Det ble en tøff serieåpning for oss på bortebane mot puljas, på forhånd, klare favoritt. Vi fikk endel forfall grunnet sykdom. Vi reiste dermed med en meget tynn tropp (13 stk)og det skulle vise seg at vi trengte alle sammen ganske tidlig i matchen.

Gran var ett veldig fysisk sterkt lag og slo oss i de fleste dueller. Vi starter veldig passivt og Gran scorer 1-0 etter bare 2 minutter. Etterhvert kommer vi bra med i kampen uten å skape de helt store sjansene. Isak tråkker over etter 10 min og er ferdig spilt for dag,  og dermed er vi allerede da nære tannkjøttet. Etter 26 min får de ett frispark på siden og er igjen sterkest i duellene foran mål og kriger inn 2-0 som blir pauseresultatet.

Isak tidlig ut med skade
2 omgangen starter litt likt første, vi er passive og blir igjen straffa og kun 3 min inn i omgangen setter Gran spikeren i kista og 3-0. Kvarteret inn i omgangen scorer de 4-0 på en ny dødball. I denne omgangen sliter vi også med å skape store sjanser, men kommer til ett par store som fort kunne gitt oss ett mål eller to. I løpet av kampen får Gran 3 gule kort og dermed 3 stk 5 min utvisninger. De brukte den overlegne fysikken for det, det var verdt. Midt i 2.omgang mistet vi også Karsten pga skade.