lørdag 29. april 2017

Kvam-FK Toten G15

Før kampen så blir vi enige om å tørre å bruke ballen langs bakken å være aggressive og stå etter med laget. De første 10-15 minuttene så så bølger spillet frem og tilbake med noen bra muligheter begge veier. Vi har mye ball etter det men det er de som tar ledelsen 1-0 etter svakt forsvarsspill fra våres side. Vi fortsetter å styre spiller men sliter med å skape de helt store mulighetene foran målet dems. De har en rask spiss og en rask kant som alt spillet dems skal bygges rundt. De går til pause med en 1-0 ledelse. I pausen blir vi enige om å fortsette å tørre å bruke ballen og spille langs bakken, men å være enda mer agressive i presset og sørge for at spissen og kanten dems ikke får rettvendt seg å satt fart. I 2 omgang så starter vi akkurat som vi ble enige om i pausen, tar kontroll fra første spark på ballen og fosser i angrep, og skaper noen store muligheter. Først etter en corner så klarer vi og utligne til 1-1, ikke mange minuttene senere så setter vi 2-1 fullt fortjent etter spill og muligheter. Vi burde ha satt både 3-1 og 4-1 men det klarer vi desverre ikke. Når vi ikke klarer å drepe kanpen så går det som det bruker å gå at de utligner til 2-2, meget ufortjent etter spill og muligehter. Det ender desverre 2-2, det er en meget skuffet gjeng som drar fra Kvam med kun 1 poeng som fasit. Vi tar med oss 2 omgangen som er meget bra, å ser at vi må bli enda bedre foran begge målene der forfall faktisk avgjøres. Vi må bli enda mer kyniske og desperate foran begge målene.  Det er stor fremgang fra kampen mot Raufoss i forhold til det defansive. Kommende treningsuke skal vi fortsette å jobbe med det defansive og bli enda mer kliniske foran motstanderens mål. Neste kamp er førstkommende fredag mot vind.