søndag 26. mars 2017

G16 lag 2 vinner velfortjent 4-2 mot Vind G 16 lag 2.

Etter 2 treningskamper uten tap så langt i år kom gutta fra Vind på besøk i dag. Og det på en fantastisk vårdag med temperaturer på 17 grader C. I dag hadde vi tenkt og la mange av de yngste gutta få prøve seg og de skuffet oss ikke tvert imot. God oppførsel , kjempeinnsats og 3 av 4 mål scoret av de yngste sier sitt.

Kampen startet jevnt og Vind har et par store sjanser i starten av kampen. Det har også vi og etter 17 minutter blir Sindre Rødningsby felt innenfor 16 meteren og straffen setter han selv i mål. Et minutt senere fosser Tolasa opp på venstre side og slår inn foran mål på bakerste stolpe kommer Morten  og bredsider ballen i mål. Vi er inne i en veldig god fase hvor venstre siden med Tolasa i spissen skaper veldig mange sjanser for våre.

Etter 26 minutter reduserer Vind på et frispark. Vi går til pause med 2-1 ledelse.

Vi gjør 7 bytter i pausen og yngstemann Simen ber om å få spille på topp. Han argumenter med at Defoe på Sunderland heller ikke er så stor av vekst men bøtter inn mål. Det har han også tenkt å gjøre. Han skuffer ikke og etter 10 minutter i andre omgang sitter mål nr 1 etter en volley . 16 minutter senere sitter mål nr. 2 for Simen og vi leder komfortable 4-1. 1 minutt på overtid får Vind et trøstemål på en gjennomløpning og kampen ender 4-2.

Meget bra av våre spesielt de yngste imponerte i denne kampen.

Dette lover bra for sesongen som nærmer seg.