tirsdag 19. april 2016

Seriestart med seier 3-1

I kveld sparket FK Toten G 16 lag 3. i gang serien. Motstander var Øyer-Tretten G-16. Kampen startet med mye dueller og lange avklarings baller og vi sliter med å få til noe særlig spill. Etter hvert går det seg til og vi overtar mer og mer av spillet. Arne Lunde Dyste som tidligere mest har spilt midtstopper får prøve seg på midtbanen etter å ha vist gode offensive kvaliteter på trening. Der klarer han seg godt, og det er nettopp han som fører oss i ledelsen etter et godt skudd fra ca. 16 meter. Vi fortsetter å presse og har flere gode sjanger. Nærmest er Arthur Helland med et skudd som keeperen deres slår opp i krysset og ut. Mål nr 2. er det Gaute Laeskogen som setter med hodet etter en av mange cornere. Vi går da til pause med en velfortjent ledelse.

Etter pause fortsetter det i samme spor. Vi har mesteparten av spillet og de gangene Øyer-Tretten prøver seg blir de stoppet av et meget godt hjemme forvar, hvor spesielt Ali Halami storspiller. Mål nr. 3 settes av Jan Sarwary etter en kontring og pasning fra Simen Gjerdalen (om jeg husker riktig). På slutten av andre omgang kommer Øyer-Tretten mer med i kampen og spesielt på vår høyrekant har de farlige raid. Etter et av disse kommer reduseringsmålet, men det blir ikke mer og vi vinner komfortabelt 3-1.

Ting funger rimelig bra etter en noe rufsete start, med seier og alle spillere intakt etter kampen så får vi være godt fornøyde.