mandag 29. februar 2016

Klare til NM etter uavgjort mot Brumunddal (2-2)

Det ble en forholdvis jevnspilt kamp mot Brumunddal i kveld som tilslutt endte 2-2.

Vi møtte et godt lag som prøvde å spille ball, men vi var tett inne i duellene og klarte og stå bra imot. Brumunddal gikk opp i 0-1 ledelse etter 9 minutter etter at en av våre spillere var uheldige og satte ballen i eget mål. Vi kom tilbake og etablerte spill oppe på Brumunddal sin banehalvdel, og hadde flere muligheter til å utligne. Etter 17 minutter kjempet Erik seg til straffe som Amund satte sikkert i mål. I denne perioden hadde vi mange sjanser, og etter 19 minutter gikk vi opp til 2-1 ledelse etter at Sivert scoret sikkert etter en corner. Etter 23 minutt fikk vi ny straffe, men klarte ikke og sette denne i mål. Etter 29 minutt gikk Brumunddal opp til 2-2 etter en gjennomløpning, og dette ble pause resultatet.

I pausa snakket vi om at vi skulle gå ut å holde ballen mer i laget, og det klarte vi. Vi kjører kampen i store deler av 2 omgang, og presser Brumunddal tilbake på banen uten at vi klarer å avgjøre kampen i vår favør. Brumunddal er også frempå med sine sjanser og har mange døballer, men anført av Bendik som var sikker og god i mål, og at vi vinner viktige dueller i egen boks klarer vi og holde tett, og kampen ender 2-2.

Vil gi honør til alle spillerne, for vi har god innsats og kjemper godt gjennom hele kampen, og det gjør at vi klarer uavgjort , og det gir videre deltagelse i NM.